Managed hosting door True

Easy Computing bestaat 15 jaar

 

De Nederlandse tak van Uitgeverij Easy Computing viert dit jaar zijn 15-jarig bestaan. Om het 15 jarig bestaan kracht bij te zetten, zullen zowel de klanten als eindgebruikers dit jaar getrakteerd worden op allerlei leuke acties.

Easy Computing heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een van de grootste Nederlandstalige uitgeverijen in de Benelux op het gebied van software en informaticaboeken. Met successen zoals de Grote Encyclopedie, Acronis True Image, IOLO System Mechanic op Softwaregebied en de reeks Digitale fotografieboeken, Snelgidsen en boeken voor Senioren opereert zij in diverse markten zeer succesvol. Nog steeds opererend als een zelfstandige uitgeverij en wordt immer nog aangevoerd door oprichter en eigenaar Fernand Wiener.

Als breed georiënteerde uitgever heeft Easy Computing voor iedere zakelijke onderneming of consument wat wils, of het nu gaat om geavanceerde CAD-, Backup- of Webwinkel- oplossingen of om eenvoudige Utilities en teken- of ontwerpprogramma's, Easy Computing heeft het allemaal en voor een scherpe prijs.

Doelstellingen voor de komende jaren zullen zijn nog meer kwaliteitssoftware en hoogwaardige boeken uit te geven, maar de markt dwingt ons ook om meer focus te hebben en nog sterker te opereren in bepaalde segmenten van de markt, het 'meer met minder'- principe zal daarom dan ook bij Easy Computing de komende jaren een belangrijke factor spelen.

Voor meer informatie kijk op www.easycomputing.com

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2902559). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.