Managed hosting door True

PQR heeft een VMware vExpert

 

Ruben Spruijt, Solutions Architect bij PQR mag zich sinds eind februari jl. VMware vExpert noemen. De VMware vExpert Award 2008 werd uitgereikt tijdens het VMworld-event in Cannes.

Ruben Spruijt heeft daarmee als enige in de EMEA-regio zowel Microsoft, Citrix als VMware Value Professional titels op zijn naam staan.

Spruijt, Solutions Architect bij PQR, is tijdens VMworld dat eind februari jl. in Cannes werd georganiseerd, benoemd tot VMware vExpert. "Het is een enorme eer om deze award te ontvangen en om wereldwijd één van de 300 vExperts te zijn", aldus Spruijt. "De markt van virtualisatie is volop in beweging en VMware speelt hierin een belangrijke rol. Omdat ik nu vExpert ben, heb ik directe toegang tot de vExpert community, heb ik alle VMworld-presentaties vrij tot mijn beschikking en krijg ik toegang tot exclusieve online events en worden er mogelijkheden geboden om deel te nemen aan activiteiten. Voor PQR betekent dit dat we onze visie op en kennis van virtualisatie nog sneller en beter met onze relaties kunnen delen."

Met de awarduitreiking aan Ruben Spruijt, is hij eensklaps uniek in Europe, Middle East & Africa. Hij mag namelijk als enige in deze regio ook nog eens de titels MVP (Most Valuable Professional) ‘Virtualization' en CTP (Citrix Technology Professional) voeren. Wereldwijd mag hij zich naast Brian Madden, Douglas Brown scharen.

Vanuit VMware werd de uitreiking van de vExpert Award omschreven als een welverdiende erkenning van de bewezen inhoudelijke kennis en ervaring die Ruben heeft op het gebied van VMware's virtualisatie-oplossingen. VMware geeft deze awards persoonlijk aan professionals die een bewezen bijdrage hebben geleverd aan de community van VMware gebruikers over het afgelopen jaar. Het actief delen van kennis en informatie met anderen wordt door VMware gewaardeerd en bekroond met de titel van vExpert.

Naast deze vExpert Award ontving PQR op VMworld ook het Award voor Best VMware Authorized Consultant (VAC) EMEA 2008. Vanuit VMware werd de toekenning van de VAC Award omschreven als een duidelijke bevestiging van het succes van PQR, dankzij de bewezen inhoudelijke kennis en ervaring die PQR heeft op het gebied van implementaties van VMware-oplossingen. Ook het feit dat PQR als één van de drie VMware Premier Partners in Nederland aanzienlijk heeft geïnvesteerd in de service offerings van VMware en zo optimaal gebruik maakt van de voordelen van VMware's innovatieve oplossingen, werd als belangrijke argumentatie voor de Award genoemd.

Informatie over Spruijt's bijdragen aan technische communities:
www.brianmadden.com/blogs/rubenspruijt/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2899118). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.