Managed hosting door True

Digacom wint COLT's Partner of the Year Award

 

Digacom, specialist op het gebied van unified communications-oplossingen, is door COLT Telecom voor Nederland benoemd tot COLT Partner of the Year 2008, in de categorie 'Sales and Marketing Excellence'.

Hiermee vertegenwoordigt Digacom tussen de selecte groep Europese winnaars Nederland in deze categorie. Dit is het derde jaar op rij dat COLT Telecom deze awards uitreikt, met als doel de best presterende partners in verschillende zakelijke categorieën te erkennen en te belonen. Dit gebeurt op nationaal en pan-Europees niveau. Het is een belangrijk onderdeel van het nieuwe partnerprogramma van COLT - COLT Community - dat partners marketingtools en -initiatieven biedt.

"Deze award is voor ons het bewijs van een vruchtbare samenwerking met COLT. Het laat zien dat onze gezamenlijke propositie aanslaat in de markt", zegt Jasper van 't Wout, technisch directeur van Digacom. "We zijn ontzettend blij dat onze inspanningen op deze manier door COLT worden erkend en we zullen er natuurlijk alles aan doen om volgend jaar opnieuw deze award in de wacht te slepen."

Digacom en COLT Telecom hebben afgelopen september hun krachten gebundeld om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar op IP gebaseerde netwerkapplicaties en -diensten. Het toekennen van deze award onderstreept dat er sindsdien een duidelijke impuls is gegeven aan de markt en dat klanten de toegevoegde waarde van het partnerschap Digacom-COLT Telecom zien. Dit blijkt onder andere uit het aantal nieuwe gezamenlijke klanten.

COLT is gestart met COLT Community nadat het bedrijf constateerde dat de MKB-markt niet de aandacht kreeg die het verdiende. Een nieuwe strategie en een uitbreiding van het distributienetwerk zorgden voor sterkere aanwezigheid op de markt voor data- en beheerde diensten, als aanvulling op het bestaande IP voice-aanbod.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2897833). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.