Managed hosting door True

Business Productivity Online Suite beschikbaar

 

De Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS), een pakket van online gehoste software, is beschikbaar. BPOS is een onderdeel van Microsoft's Software+Sevices strategie.

De Business Productivity Online Suite omvat SharePoint, Office Communicator, Exchange en Live Meeting. Het geheel wordt bij Microsoft gehost voor 15 dollar per maand en per gebruiker (prijs VS).

Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS) is een door Microsoft Online Services gehost pakket software met talloze mogelijkheden voor samenwerking en communicatie, aldus de leverancier. Volgens Microsoft kunnen managers met BPOS de efficiëntie van hun bedrijfsvoering en productiviteit verbeteren terwijl de it-afdeling minder wordt belast.

Microsoft Business Productivity Online Suite wordt geleverd als dienst. Dit is een software applicatie levermodel waar een software fabrikant een web software applicatie heeft ontwikkeld, die tevens onderhoudt en beheert en deze voor gebruik via het internet beschikbaar stelt aan de klant.

De prijs van BPOS in Nederland is vanaf 12,78 euro per gebruiker per maand en er kan 1 maand op proef worden gebruikt. Een partner die BPOS aanbiedt is onder andere Worktivity Solutions. Op de website van Microsoft staat een presentatie over BPOS. Paul van Lingen van Worktivity Solutions vertelt: "De gepersonaliseerde BPOS-oplossing (Dedicated BPOS) is beschikbaar voor organisaties vanaf 5000 medewerkers. In hoeverre de standaard BPOS variant geschikt is voor kleine ondernemingen is niet afhankelijk van het aantal gebruikers maar de wens voor bepaalde functionaliteiten en aanpassingen aangezien daar in de standaard oplossing (nog) een aantal beperkingen zitten. Zo is bijvoorbeeld Excel Services nog niet beschikbaar in de standaard oplossing."

Klik voor een webcastpresentatie van Microsoft's John Betz over BPOS op: http://video.msn.com/video.aspx?mkt=nl-be&vid=a1954289-2679-40bc-b607-f2b82b973655

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2890973). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.