Managed hosting door True

TW4 toegelaten tot TAP-programma van Microsoft

 

In de loop van 2009 verschijnt de nieuwe generatie van Microsoft BizTalk Server. De consultants van Axon Olympus werken al acht jaar met het paradepaardje van Microsoft voor de ontwikkeling van oplossingen voor zakelijke processen en integratie.

Vooruitlopend op de officiële lancering van BizTalk Server 2009 is het project dat Axon Olympus uitvoert bij TW4 toegelaten tot het Technical Adoption Program (TAP) van Microsoft.
Momenteel implementeren de experts van Axon Olympus BizTalk Server 2009 bij TW4. Dat gebeurt vanuit het wereldhoofdkantoor van TW4 in Amsterdam. Het grootschalige project bestrijkt maar liefst vier werelddelen. Nu al plukt het dochterbedrijf van Time Inc. de vruchten van BizTalk Server 2009. Het meest sprekende voorbeeld hiervan is dat TW4 is toegelaten tot het Technical Adoption Program van Microsoft.


Service en ondersteuning
Het TAP-programma geniet een grote bekendheid bij partners van Microsoft. Partners van Microsoft krijgen zo de gelegenheid om ervaring op te doen met software voordat de uiteindelijke versie op de markt komt. Daarbij krijgen ze volop service en ondersteuning vanuit het hoofdkantoor van Microsoft in Redmond (U.S.A.). Michiel Rozema, Product Solution Manager Application Platform van Microsoft Nederland, vindt het een goede zaak dat ook dit Nederlands bedrijf deel uitmaakt van het TAP-programma. "BizTalk Server 2009 is een belangrijke release voor Microsoft. We zien dan ook graag dat gebruikers er snel ervaring mee opdoen. Het internationale project dat Axon Olympus bij TW4 uitvoert, is een prachtig voorbeeld van de kracht van het platform."


Eerste ervaringen
Maar liefst 117 projecten zijn voorgesteld om deel te nemen aan het TAP-programma voor BizTalk Server 2009. Voor slechts 23 partners zette Microsoft het licht op groen. TW4 behoort als enige bedrijf in Nederland tot dit illustere gezelschap. Directeur Peter Vervoorn van Axon Olympus is trots dat de keuze van Microsoft op dit project gevallen is. "Het is leerzaam en uitdagend tegelijk om op deze manier ervaring op te doen met BizTalk Server 2009", vertelt hij. "Onze eerste ervaringen met deze nieuwe generatie zijn erg positief. Microsoft heeft opnieuw een flinke stap voorwaarts gezet."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2890489). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.