Managed hosting door True

ECOserver tevreden over CeBIT 2009

 

Het Nederlandse ECOserver is tevreden over het aantal bezoekers op zijn CeBIT-stand in Hannover.

Ad van de Put, directeur van het Nederlandse ECOserver, dat servers levert aan hosting bedrijven en het mkb, vindt de deelname als standhouder nuttig. "We hebben op de eerste dag veel interesse van bezoekers, met name uit Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Zelfs mensen uit Columbia kwamen kijken naar onze ECOserver."

De ECOserver bevat harddisks die overeenkomen met de behoefte van klanten. Door de kleinere harde schijf zijn de servers compacter, waardoor het energieverbruik wordt gereduceerd. Daarnaast zorgt deze compactheid voor een afname van de benodigde ventilatie in het datacentrum, zodat ook het energieverbruik binnen het datacentrum wordt verminderd. Een studie naar de hoeveelheid CO2 uitstoot heeft uitgewezen dat de ECO server deze uitstoot reduceert met 632KG per jaar, een afname van 55 procent.

ECOserver heeft een stand in Hal 02/F033 en toont daar de Energy Saving Servers. Tevens wordt de ECOserver in een nieuw koelingconcept gedemonstreerd op de stand van Minkels, Hal 12/D045.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2888999). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.