Managed hosting door True

Standhouder Zarafa positief over CeBIT 2009

 

Brian Joseph, directeur van het Nederlands softwarebedrijf Zarafa, dat een open source mailserver als alternatief voor Microsoft Exchange levert, is tevreden op de toestroom van bezoekers naar zijn stand op CeBIT 2009.

Joseph vertelt; "Er is sprake van een goede opkomst, het is echt gillend druk. Dat komt met name omdat Linux en open source in Duitsland te vanzelfsprekend is. Zo draaien SAP-applicaties vaak op Linux en andere open source omgevingen. Zestig procent van de bezoekers komt uit Duitsland, 10 procent uit Nederland en de rest uit vooral Noord-Europese landen. De bezoekers kijken zeer kritisch naar hun budgetten en willen en goedkopere ict-oplossingen tegen lage kosten. Ik heb 100.000 euro betaald voor een stand, maar ik ga denk ik zeker 500.000 euro er uithalen."

Zarafa biedt zakelijke gebruikers een groupware-oplossing als alternatief voor Microsoft Exchange. Er is dan sprake van Outlook sharing zonder gebruik van Exchange, maar met Linux-machines. De oplossing werkt met Vista, Outlook, IMAP, webbased en mobile clients.

Zarafa op Cebit 2009: Hall 6, booth E46.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2888922). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Wat bezoekers betreft, is CeBIT inderdaad erg druk. Ook in hal 11 (de "Security Hall", waar ook de G Data stand is) lopen massa's bezoekers - waaronder een hoop Benelux-bezoekers.

Goede zaak voor de standhouders die er wel staan, natuurlijk, want die krijgen meer aandacht nu.

Jan Van Haver - G Data Software

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.