Managed hosting door True

RES Software stuurt succesvolle partners naar Moskou

 

RES Software maakt de winnaars bekend van de Stars & Bears Incentive die zij samen met CDG Europe heeft opgezet. De actie, die liep van 1 november 2008 tot 28 februari 2009, is bedoeld om goed presterende partners extra te belonen.

De prijswinnaars van de Incentive winnen een geheel verzorgde reis naar Moskou, waar zij zullen deelnemen aan een spionagemissie in de Russische ondergrondse en worden meegenomen naar een kaviaar- en wodkaproeverij.

In totaal waren er twaalf seats te verdelen en uiteindelijk zijn er tien winnaars uitgeroepen. De grote winnaars zijn PQR en Imtech met ieder twee seats. Daarnaast hebben de volgende partners van RES Software ieder één seat gewonnen: Datad, IT Oost Nederland, CAM IT Solutions, Lesscher IT, Axez, en Centric. In de categorie new business hebben Fairbanks en UF Solutions gewonnen.

"De incentive is een mooie manier om onze partners te belonen voor de goede prestaties die zij leveren. Daarnaast is het een extra stimulans om goede resultaten te boeken", stelt Claudia Crawfurd, Channel Manager bij RES Software. "Ieder jaar ontwikkelen wij samen met CDG Europe een actie en de partners reageren hier zeer positief op. Vorig jaar ging de reis naar IJsland, dit jaar naar Moskou. Het is heel goed voor de werkrelatie om ook informeel met onze partners op pad te gaan."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2887542). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij RES

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.