Managed hosting door True

Leden Telecombinatie gaan Xelion Phone System leveren

 

Telecombinatie en Xelion hebben een overeenkomst bekrachtigd waardoor een selecte groep zakelijke dealers van Telecombinatie leden het Xelion Phone System gaan leveren voor zakelijk bellen over internet.

De selecte groep dealers maken onderdeel uit van het onlangs door Telecombinatie gelanceerde convergentieplatform met de naam ‘tiqqit'. Telecombinatie verwacht dat de zakelijke markt voor internet telefooncentrales onstuimig zal groeien door de lagere kosten, de integratie van data en telefonie en de goede kwaliteit die tegenwoordig met VoIP (Voice over Internet Protocol) telefonie geboden wordt.

Telecombinatie heeft voor de telefooncentrale van Xelion gekozen omdat het Xelion Phone System zeer rijke functionaliteit biedt. Zo handelt de receptie/telefoniste inkomende telefoongesprekken via de PC af op een wijze die ongeëvenaard is. Daarnaast is er een fantastische registratie van gesprekken, kunnen vrijwel alle VoIP telefoontoestellen op Xelion worden aangesloten, is het product onweerstaanbaar geprijsd en ontbreken lastige en dure licentieconstructies. Het Xelion Phone Systeem kan ook als managed voice worden geleverd waarbij de klant geen omkijken meer heeft naar het beheer van het systeem.

Het Xelion Phone System is per direct leverbaar bij tiqqit partners van Telecombinatie en wordt al op veel plaatsen succesvol ingezet. Nog dit jaar verwacht Telecombinatie grote aantallen Xelion Phone Systems af te zetten.

Micha Cohen, directeur van Xelion, is bijzonder content met de overeenkomst. "Telecombiantie is voor ons een ideaal platform voor de levering van het Xelion Phone System. Zij beschikken over een netwerk van telecomspecialisten en zijn logistiek en administratief uitstekend geoutilleerd. Ik ben er van overtuigd dat deze overeenkomst voor beide partijen veel toegevoegde waarde biedt".

Telecombinatie is sinds 1995 als inkooporganisatie actief in de telecombranche en bestaat uit een netwerk van 158 zelfstandige telecomspecialisten op retail, e-tail en zakelijk gebied met een landelijke dekking.

Xelion is een Nederlands ICT bedrijf met 20 jaar ervaring. Met het Xelion Phone System heeft Xelion een product ontwikkeld dat aansluit op het internet tijdperk en de vraag van het bedrijfsleven om tegen minimale kosten het maximale uit telefonie te halen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2871058). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.