Managed hosting door True

Kortingsactie Ergotron moet resellers lokken

 

Ergotron is een kortingsactie gestart om de verkoop van zijn monitorsteunen via het kanaal te stimuleren. De vendor hoopt via zijn Reconnect with a reason-actie meer resellers te interesseren voor zijn producten en de omzet via bestaande partners te vergroten.

"Eerdere acties waren vooral gericht op onze distributeurs", zegt program manager Mike Brinkhof, "nu richten we ons rechtstreeks tot de resellers. Ons businessmodel loopt nog altijd via onze distributeurs maar door resellers rechtstreeks te benaderen hopen we hen zover te krijgen dat ze zelf naar de distributeurs stappen."

Ergotron wil het aantal partners in Nederland vergroten maar heeft daar geen concrete doelen voor opgesteld. Brinkhof: "We hebben geen percentage of aantal afgesproken. Ons doel is met name om de grotere resellers te bereiken. Er zijn heel veel bedrijven in Nederland die onze producten zouden kunnen verkopen maar ze nu misschien nog niet kennen." De vendor richt zich voornamelijk op verkopers van hardware, en dan met name van monitoren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2868732). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.