Managed hosting door True

Xerox sluit overeenkomst met Grafinex en Xtandit

 

Xerox heeft tijdens de Grafische vakbeurs de resellerovereenkomsten aangekondigd met partners Grafinex en Xtandit Production Solutions en breidt hiermee de distributie van zwaardere productiesystemen uit.

Door sterkere regionale zichtbaarheid is Xerox in staat haar marktaandeel te vergoten en zo een groei te realiseren in de verkoop van zware productiesystemen.

"De klant staat meer dan ooit centraal en heeft behoefte aan snelle, directe lijnen met haar business partners", aldus Marcel Martens, Sales Director Production Systems Xerox Nederland. "Met deze resellerovereenkomsten staan we dichter bij onze klant dan ooit tevoren. Grafinex zal zich vooral focussen op het oosten van Nederland en Xtandit Production Solutions op het westen. Hiermee is een landelijke dekking gewaarborgd. Beide partners hebben zich al bewezen als uitstekende concessionairs en nu kunnen zij ook de zwaardere productiesystemen en de daarbijbehorende software, zoals FreeFlow aan hun klanten aanbieden.

Maurits Aalders, Algemeen Directeur van Heeren Investors, Grafinex en Gedon: "Met ruim twintig jaar ervaring in de branche bieden de zware productiesystemen van Xerox een belangrijke uitbreiding van onze service aan onze klanten. Ook is het een bevestiging van onze professionaliteit en het vertrouwen dat wij deze belangrijke advisering aan onze klanten kunnen uitvoeren."

Paolo Tofani, Directeur Xtandit: "De combinatie Xtandit en Xerox is tot nu toe altijd zeer succesvol geweest. De uitbreiding van het portfolio is dé mogelijkheid om ook in deze branche hoge ogen te gooien. Onze kennis van de markt zal ons helpen om het de concurrentie in de productieomgeving zeer moeilijk te maken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2867040). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.