Managed hosting door True

Tech Data distribueert Hotlamps

 

Als distributeur van IT- en AV-producten in Nederland kondigt Tech Data de introductie van Hotlamps aan.

Hotlamps is in 2004 begonnen met de verkoop van projectorlampen aan resellers en is de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot het grootste bedrijf in Europa waar uitsluitend projectorlampen worden verkocht. De reseller krijgt hierdoor toegang tot de grootste voorraad projectielampen in Europa. Het bedrijf levert het breedste scala van projectorlampen voor alle merken projectors. Hotlamps is een onderdeel van de Tech Data Group en heeft zich nu ook gevestigd in Nederland.

Hotlamps levert resellers dé oplossing voor het aloude probleem dat bij noodzakelijke vervanging van de projectorlamp eerst uitgezocht moet worden welke projectorlamp nodig is en dat er daarna uitgezocht moet worden waar deze verkrijgbaar is. Door gebruik van de Hotlamps-configurator wordt dit probleem weggenomen. De Hotlamps-configurator is extreem gebruiksvriendelijk.

"Door het merk van de projector te kiezen en daarna het model waarom het gaat, geeft Hotlamps direct het juiste artikelnummer weer" volgens Axel de Noord, Broadline Division Manager van Tech Data Nederland. "Omdat Hotlamps meer dan 3000 verschillende projectorlampen kan leveren (verdeeld over meer dan 130 verschillende merken) slaagt de reseller er ongetwijfeld in om onmiddellijk de vervangende projectorlamp te vinden."

Beschikbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van Hotlamps. Er is een voorraad waarde van meer dan €1 miljoen. De lamp kan direct de volgende dag worden geleverd aan de reseller of aan de klant van de reseller. Dit is van cruciaal belang voor klanten die vaak zeer snel een lamp moeten kunnen vervangen en voor wie Hotlamps het juiste product voor de juiste prijs beschikbaar moet hebben voor onmiddellijke verzending.

De voorraad van Hotlamps is beschikbaar voor alle klanten van Tech Data. Bestellen begint door een bezoek te brengen aan www.hotlamps.nl en gebruik te maken van hun InTouch log-in. Tevens is de Hotlamps-configurator op te starten als ze zijn ingelogd op InTouch.

Neem voor meer informatie contact op met het Hotlamps team via hotlamps@techdata.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2861065). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.