Managed hosting door True

Twice IT geeft gratis Microsoft LevelUp Techsessies

 

Twice IT Training, één van de grootste Microsoft opleiders in Nederland en tevens Microsoft Gold Partner, lanceert gratis Microsoft LevelUp Techsessies voor IT Professionals die in korte tijd kennis willen opdoen over het gebruik en de toepassing van bestaande Microsoft producten.

LevelUp Techsessies vinden plaats in de opleidingscentra van Twice IT Training in Amsterdam, `s-Hertogenbosch en Driebergen.
De gesprekken met klanten en partnerorganisaties vormden aanleiding voor de lancering van de sessies. Directeur van Twice Group, Marcel van den Berg, licht toe: "Veel IT Professionals bevinden zich momenteel tussen projecten in. Hoe beter ze opgeleid zijn en hoe meer zij beschikken over up-to-date kennis, des te sneller en makkelijker ze ingezet kunnen worden op nieuwe projecten. Juist in economisch zware tijden is het belangrijk om te blijven investeren in het opleiden van medewerkers. Goed opgeleid personeel bepaalt niet alleen de waarde van een organisatie maar verhoogt ook de motivatie en inzetbaarheid van medewerkers."

In overleg met partnerorganisatie Microsoft, besloot Twice IT Training om een serie interactieve workshops te verzorgen. "Veel ICT bedrijven hebben behoefte aan een snelle beschikbaarheid van korte praktische trainingsessies voor hun personeel. Op deze manier blijven ze op de hoogte van productontwikkelingen en kunnen ze sneller inspelen op vragen vanuit de markt.", aldus Van den Berg. De LevelUp Techsessies behandelen één specifiek Microsoft onderwerp of product, vinden plaats in de ochtend of middag en worden gegeven door gecertificeerde docenten. Naast intensieve kennisoverdracht en het delen van onderlinge kennis, gaan de deelnemers ook praktisch aan de slag met de leerstof. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de volgende LevelUp Techsessies:

Microsoft SQL Server 2005(5-mrt)
Microsoft SQL Server 2005(5-mrt)
Microsoft Exchange Server 2003 > 2007(9-feb en 6-mrt)
Windows Server eDirectory > Active Directory (9-feb en 6-mrt)
Visual Studio ADO.NET(11-feb en 24-feb)
Visual Studio ASP.NET (11-feb en 24-feb)
Microsoft Office Project 2007 (18-feb en 27-feb)
Microsoft Enterprise Project Management (18-feb en 27-feb)
Programming C#.NET 2.0 (12-feb en 2-mrt)
Microsoft Windows Powershell (19-feb)
Microsoft Office SharePoint Server 2007 (19-feb)

Voor een up-to-date overzicht met alle LevelUp Techsessies, ga naar www.twice.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2856324). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.