Managed hosting door True

Actemium SCE verkoopt distributierechten Xplore

 

Actemium SCE, voorheen Methec, heeft het distributieschap van de Xplore pen-tablet computer overgedragen aan MoxX.

MoxX is een spin-off van Methec en gespecialiseerd in de IT-inrichting van mobiele werkplekken. Na de overdracht concentreert Actemium SCE zich met een eenduidiger dienstenaanbod op eindgebruikers, terwijl het productassortiment van MoxX wordt verrijkt met een oplossing passend bij de kernactiviteiten.

De overdracht vindt plaats per 1 februari 2009. Vanaf die datum start MoxX zijn activiteiten. Bestaande servicecontracten komen dan ook onder de verantwoording van MoxX.

Jos Boers, directeur Actemium Nederland: "Door samen te werken met IT-hardwarespecialisten als MoxX kan Actemium totaaloplossingen voor industriële klanten leveren en tegelijkertijd zich blijven concentreren op strategisch gekozen activiteiten. Op die manier profiteert de klant van de beste kennis en producten."

Kurt Kämper, directeur van MoxX: "De pen-tablet computers van Xplore maken alleen in Nederland al duizenden gebruikers mobiel. We zullen afnemers op een zelfde, zo mogelijk nog betere manier ondersteunen, zodat ze 100 procent kunnen vertrouwen op een stabiel IT mobility-platform, waarop hun applicaties veilig kunnen draaien. Het inrichten en beheren van mobiele werkplekken vraagt om specifieke kennis en kunde; iets waar we ons bij MoxX juist op richten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2854424). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.