Managed hosting door True

Advisie legt meer focus op Exact en mkb

 

Advisie Automatisering kiest en richt zich volledig op Exact klanten. Dat werpt zijn vruchten af. Dit meldt onderzoeksbureau Ame.nl.

ICT-dienstverlener Advisie Automatisering uit Soest komt volgens een rapport van ame.nl financieel sterk te voorschijn na een strategische keus zich te beperken tot hoogwaardige dienstverlening aan zijn Exact klanten. Het bedrijf kiest voor concentratie op kerntaken als constructief antwoord op economie. Advisie boekte daardoor een lichte omzetgroei en een aanzienlijke winstverbetering. Daardoor is de financiële kracht en daarbinnen de solvabiliteit van de onderneming flink versterkt. Eind 2008 maakt het eigen vermogen 48% van het balanstotaal uit zodat Advisie niet afhankelijk is van bankkrediet, zo schrijft ame.nl.

In de Nederlandse markt staan nu drie dienstverleners aan de top de markt voor software van Exact aanvoeren. Dat zijn VCD-IT Groep in Groningen , Nobel en Advisie. Exact behaalt op de Nederlandse markt een omzet van omstreeks 112 miljoen euro in 2008, aldus ame.nl. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2854000). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.