Managed hosting door True

Global Knowledge en Firefly trainen Cisco partners

 

Global Knowledge en Firefly, twee technologie bedrijven, gaan wereldwijd samenwerken om Data Center trainingen en consultancy oplossingen aan te kunnen bieden aan Cisco Channel Partners en eindgebruikers.

Global Knowledge is aanbieder van IT-opleidingen en heeft een uitgebreid trainingsportfolio en een basis op het gebied van marketing en sales. Firefly staat bekend om zijn professioneleadviesopleidingen en diensten die klanten helpen strategieën op gebied van IT-architectuur te ontwikkelen.

"We gaan met Firefly een multilevel alliantie aan," aldus president en CEO Joseph Cece van Global Knowledge. "Het is een verbintenis die het talent, de infrastructuur en het commitment herkent dat nodig is om het gebruik van multifunctionele en onderling samenwerkende technologieën voor Data Centers mogelijk te maken."

Pat Bodin, CEO van Firefly: "De beste ideeën ontstaan vaak in een omgeving waar samenwerking de drijvende kracht is. Wat we willen bereiken met het partnership met Global Knowledge is dat vendors, VAR's en klanten een betere grip krijgen op de veranderingen en het tempo van onze branche en op hun wederzijdse doelen. Wij stimuleren dat deze bedrijven onderling meer gaan samenwerken in de technologielevenscyclus, met name in de innovatie- en early adopter fase."

Global Knowledge, een wereldwijde Cisco Learning Solutions Partner, zet in de samenwerking haar marketing-, verkoop-, instructie-, cursusmaterialen en instrumenten in om de nieuwste training oplossingen op het gebied van datacenter virtualisatie onder de aandacht te brengen bij eindgebruikers en channel partners. Firefly zorgt met behulp van haar opleidings- en adviesdiensten voor de begeleiding van deze bedrijven.

Bodin: "Door de samenwerking met Global Knowledge kunnen we bedrijven helpen de adoptie van nieuwe technologieën helpen te versnellen en daarmee de kloof tussen hun bedrijfsbehoeften en technische oplossingen te overbruggen". Cece vervolgt: "Deze samenwerking biedt positieve en direct zichtbare resultaten voor onze klanten die toegeschreven kunnen worden aan de combinatie van de begeleiding en advisering van Firefly en ons wereldwijde IT-trainingsmechanisme."

Op dit moment werken Global Knowledge en Firefly samen aan het ontwerp en de ontwikkeling van trainingen voor geïntegreerde virtualisatie-oplossingen van toonaangevende technologiebedrijven waaronder Cisco en VMware.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2851131). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.