Managed hosting door True

Qwise officieel Prometric Test Center

 

Qwise, specialist op het gebied van centralisatie en virtualisatie, is officieel Prometric Test Center. Dit betekent dat Qwise nu het volledige Microsoft-certificeringstraject kan verzorgen.

Prometric is spelr op het gebied van online testen en leverancier van computer en internet testing en assessments. Doordat Qwise nu officieel Prometric Test Center is, kunnen zij naast trainingen ook Microsoft-examens afnemen waaronder MCSA, MCSE en de nieuwe Windows Server 2008-certificeringen. Hierdoor heeft Qwise de mogelijkheid om een volledig certificeringstraject van Microsoft aan te bieden. Uiteraard kunnen geïnteresseerden ook voor alleen examinering bij Qwise terecht.

Examens kunnen geboekt worden via de website van Prometric www.prometric.com en via de website van Qwise, www.qwise.nl.

De locatie van Qwise is uitstekend bereikbaar door de ligging aan de A10 en op korte loopafstand vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Qwise beschikt tevens over gratis en voldoende parkeermogelijkheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2850863). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.