Managed hosting door True

Qurius levert ERP en CRM aan IBN-Groep

 

contract deal uitbesteding

Ict-dienstverlener Qurius levert een managementinformatiesysteem aan de sociale werkvoorziener IBN-Groep. Het gaat om de implementatie, het beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics NAV en CRM. De opdracht heeft een waarde van ruim een miljoen euro.

Ict-dienstverlener Qurius implementeert, beheert en onderhoudt een nieuw managementinformatiesysteem bij de IBN-Groep. Dat is een zakelijke dienstverlener die mensen met een beperking aan betaald werk probeert te helpen. De Veenendaalse automatiseerder implementeert een gecombineerd platform van Microsoft Dynamics NAV en CRM. De opdracht is Europees aanbesteed en heeft een waarde van ruim een miljoen euro.

In 2008 bemiddelde de arbeidsbemiddelaar met vestigingen in het noordoosten van Noord-Brabant voor 3500 mensen en boekte een omzet van ruim honderd miljoen euro. Volgens directeur arbeidsintegratie Leonard Steetsel is snelle en accurate informatievoorziening naar de opdrachtgevers essentieel. "In het oude netwerk dat bestaat uit verschillende losse applicaties neemt het opstellen van managementsrapportages te veel tijd in beslag."

Het geïntegreerde erp- en crm-systeem moet begin 2010 volledig zijn ingevoerd. Qurius leidt hoofdgebruikers op zodat het systeem op termijn door IBN-medewerkers onderhouden kan worden. Tijdens de bouw van het platform wordt rekening gehouden met toekomstige uitbreiding met SharePoint en business intelligence-toepassingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2848169). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.