Managed hosting door True

Compricon brengt nieuwe catalogus uit

 

Compricon Nederland, distributeur van datacommunicatie- en telecommunicatie producten en oplossingen, heeft een uitgebreide productcatalogus uitgebracht. De nieuwe catalogus bevat 480 pagina's met alle producten en oplossingen uit het portfolio.

"Het was alweer een paar jaar geleden dat we een catalogus hebben gepresenteerd." aldus Frank de Vries, directeur van Compricon. "De reden dat we nu met een nieuwe catalogus komen is ingegeven door de vraag uit de markt. Veel relaties hebben aangegeven een catalogus te willen ontvangen. Ik ben tevreden dat we weer een catalogus bieden die aan die vraag voldoet. Een complete catalogus die als naslagwerk dient en waarbij gebruiksgemak en duidelijkheid voorop staan."

De Compricon catalogus 2009 bevat het uitgebreide assortiment, verdeeld over maar liefst 15 hoofdstukken. In deze hoofdstukken vindt de gebruiker op een eenvoudige manier overzichtelijke informatie over producten en oplossingen. Van Cabling & Connectivity en Fiber Optics tot Networking en Security. Daarnaast komen ook andere gerelateerde producten zoals KVM-oplossingen, UPS en Voeding, Surveillance over IP en Behuizingssystemen aan bod.

Voor meer informatie: www.compricon.nl en www.compriconshop.nl.
Hier kunnnen resellers de catalogus aanvragen en de hoofdstukken in PDF-formaat downloaden. Prijs- en voorraadinformatie zijn beschikbaar in de webshop.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2846640). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.