Managed hosting door True

Nouvité is VMware VIP Enterprise Partner

 

Nouvité is benoemd als VIP Enterprise Partner van VMware, ontwikkelaar van software voor virtuele infrastructuren voor bedrijfssystemen.

Met deze oplossingen worden opslag-, netwerk- en computinghulpbronnen optimaal ingezet door op basis van de fysieke IT-infrastructuur virtuele services aan te maken. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en forse verlaging van de hardware-, beheer- en energiekosten.
"De economische situatie versnelt de opmars van virtualisatie", zegt Jeremy van Doorn, Manager Systems Engineering bij VMware. "Steeds meer bedrijven gaan ons productenportfolio inzetten voor hun strategische IT-infrastructuur. Daarbij is ondersteuning door gekwalificeerde partners van grote waarde. Met het VIP Enterprise Programma geven wij extra steun aan uitmuntende partners zoals Nouvité."
"Het partnerschap met VMware is een belangrijke peiler onder onze ambitie om bedrijven te ontzorgen wat betreft hun ICT-infrastructuur. VMware biedt technisch gezien de meest geavanceerde virtuele infrastructuuroplossingen. We zijn erg trots op deze speciale partnerstatus", aldus Bram van de Ven, algemeen directeur van Nouvité.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2843637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.