Managed hosting door True

Oki met drie partners op Grafische Vakbeurs

 

Printing leverancier Oki staat met drie partners op Grafische Vakbeurs Gorinchem.

Tijdens de Grafische vakbeurs in Gorinchem van 10 t/m 12 februari (standnummer 136) presenteert Oki Printing Solutions samen met D&B Grafische Techniek, Hofax Nederland en McPartners noviteiten op het gebied van producten en applicaties vooral voor A3-formaat kleurtoepassingen, waaronder de nieuwe professionele OKI C9850 kleurenprinter en de C810/C830, de kleinste professionele printer in het A3-segment. De nadruk van de presentatie van OKI ligt op de toepassingen in de grafische markt.

Partners

Met zijn kwaliteitsproducten richt OKI zich meer dan in het verleden op zogenaamde verticale markten. De drie OKI-partners D&B, McPartners en Hofax benadrukken elk specifieke printing toepassingen met OKI apparatuur gericht op de grafische markt.

OKI Red Dealer D&B heeft de afgelopen jaren met de OKI digitale kleurenprinters een solide reputatie opgebouwd o.a. binnen de uitvaartbranche. Aan rouwdrukwerk worden hoge eisen gesteld. Meer-en-meer gaan uitvaartbedrijven er toe over om het drukwerk - ook op het chique en zware geschepte papier - met behulp van OKI printers in eigen huis te produceren, zodat zij in staat zijn om kwaliteitsdrukwerk op elk gewenst tijdstip te leveren. Het gebruik van OKI printers stelt uitvaartorganisaties in staat uitgebreide selecties rouw- en gedachteniskaarten aan te bieden, waarbij er altijd sprake moet zijn van compromisloos kwaliteitsdrukwerk, temeer daar er tegen-woordig ook fotomateriaal in het rouwdrukwerk wordt verwerkt.

OKI-partner McPartners, dat al meer dan 20 jaar Apple ervaring heeft, richt zich vooral op grafische omgevingen, kantoorautomatisering, CRM-oplossingen en video-editing. Daarin passen de OKI kwaliteitsprinters bij uitstek. McPartners heeft OKI printers aan tests onderworpen waarbij vooral is gelet op het colour management en de kleurechtheid van de printers. Op grond van de positieve uitkomsten heeft McPartners besloten om voortaan OKI printers in het Apple aanbod mee te nemen.
Speciaal voor de creatieve sector toont McPartners een OKI printopstelling in een volledige Apple-omgeving.

Frank Akihary (Managing Director OKI): "Kwaliteit speelt in de creatieve sector een grote rol. Architecten, (grafische)ontwerpers, reclamemakers, etc. werken vooral met Apple, vandaar dat wij er trots op zijn dat McPartners op de Grafische Vakbeurs de kwaliteitscombinatie Apple/OKI in de praktijk toont."

Hofax is evenals D&B een OKI Red Dealer. De organisatie is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot dé totaalleverancier van afdrukapparatuur, kantoorartikelen en IT. Hofax is reseller van Oki-producten van het eerste uur en het grootste Oki Office Center van Nederland.

Noviteiten

OKI toont een reeks printers met als noviteit de nieuwe C9850 A3 kleurenprinter. Kenmerken van de C9850 zijn de verbluffende kleurenkwaliteit en de buitengewone hoge productiviteit. De printer combineert OKI's prijswinnende LED printtechnologie met een geïntegreerde EFI Fiery printcontroller voor consistente en nauwkeurige kleuren op papiersoorten tot een gewicht van 300 gram met afmetingen van maxi-maal A3+.

Voorts staan de C810 en de C830 op de stand. Dit zijn de meest compacte A3 kleurenprinters die momenteel verkrijgbaar zijn. Niet alleen in afmetingen, ook wat prijs betreft stellen de C810 en C830 nieuwe normen: half zo klein als de meeste andere A3 kleurenprinters en voor de helft van de prijs die vergelijkbare printers van concurrerende merken moeten kosten. De nieuwe printers worden geleverd met de unieke OKI 3-jaar on-site garantie.

Akihary: "Met deze nieuwe printers willen wij ons marktaandeel binnen het A3 seg-ment fors uitbreiden. Met ons uitgebalanceerde A3 printeraanbod - van de snelste tot de kleinste printer - voldoen we aan de behoeften van verschillende soorten klanten in uiteenlopen branches. Onze A3 printers bieden iedere onderneming ongeacht omvang de functionaliteit en flexibiliteit die normaliter alleen bij drukkerijen buiten de deur te verkrijgen zijn. Vooral de C9850 brengt betaalbaar en professioneel digitaal kleuren printen naar een nieuwe dimensie. De nauwkeurigheid van de C9850 is een nieuwe maatstaf in de markt van A3 kleurenprinters."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2840559). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.