Managed hosting door True

Raf Peeters sales manager 3Com Belux

 

3Com heeft Raf Peeters benoemd tot sales manager Belux. Peeters is in deze functie verantwoordelijk voor de nieuwe 3Com-vestiging die onlangs in Antwerpen is geopend.

Met dit nieuwe Belgische kantoor kan 3Com de Belgische en Luxemburgse markt nog beter bedienen. Samen met een team van zeven professionals is Peeters verantwoordelijk voor de verkoop in België en Luxemburg.

Voordat Peeters in dienst kwam bij 3Com, werkte hij bij Avaya als Key Account Manager, bij Extreme Networks als Country Manager Belux en als Business Development Manager bij Fabricom GTI.

"Het is voor mij een eer en een uitdaging om te werken voor een bedrijf met een fantastisch productportfolio dat zeer competitief is in de huidige markt", zegt Peeters. "Er wordt sterk geïnvesteerd om het marktpotentieel van 3Com in de Belgische en Luxemburgse markt te realiseren. Samen met mijn team ondersteun ik de bestaande 3Com-partners. Daarnaast zoeken we naar nieuwe partners. Ook de direct touch approach van 3Com richting de eindklant zal deel uitmaken van de nieuwe strategie. 'Flight to Value' is de bouwsteen van elke 3Com-oplossing: technisch hoogwaardige producten voor een zeer competitieve prijs."
"Ik ben zeer tevreden met onze nieuwe vestiging in Antwerpen en Peeters als stuurman op dit zeewaardige schip", zegt Bart Ankoné, directeur 3Com Benelux. "Samen met zijn nieuwe team van gemotiveerde en getalenteerde krachten kan hij de reeds bestaande groei van 3Com verder stimuleren, daar ben ik van overtuigd. Vanuit onze nieuwe Belgische vestiging kunnen we onze klanten ook in die regio lokale ondersteuning bieden. Zo maken we ook in België en Luxemburg op alle vlakken de weg vrij voor verdere groei."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2839041). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.