Managed hosting door True

Samenwerking CIS-Group en Xillion ICT Solutions

 

CIS-Group uit Weert heeft deelneming genomen in Xillion ICT solutions uit Maastricht.

Door deze deelneming ontstaat er volgens de partners een sterke en onafhankelijke ICT dienstverlener met meer dan 120 professionele medewerkers in vaste dienst, welke kwalitatief hoogstaande kennis en expertise in huis heeft.

Marc Servaes, directeur en mede-oprichter van CIS-Group: "Deze deelneming is een volgende logische stap in de uitbouw van CIS-Group en haar ICT-activiteiten en ambities in Nederland. Xillion past perfect bij onze cultuur en structuur en sluit naadloos aan op ons portfolio. In Xillion hebben wij een hoogstaande kennisleverancier gevonden die de activiteiten op het gebied van Managed Services op professionele wijze verder kan uitbouwen. Volledige continuïteit van de gekende dienstverlening en garantie voor toegevoegde waarde".

Roel Claessen, directeur en mede-oprichter van Xillion: "De samenwerking met CIS-Group resulteert in een zeer sterke combinatie waarin alle belangrijke specialismen samenkomen. Samen met CIS-Group kunnen we landelijk een stevige groei realiseren".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2837671). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.