Managed hosting door True

Ernst&Young behartigt financieel belang Nortel

 

Netwerkleverancier Nortel laat zijn financiële belangen in Europa tijdelijk behartigen door adviesorganisatie Ernst&Young. Het besluit volgt op het uitstel van betaling, dat het Canadese bedrijf op 15 januari 2009 aanvroeg bij de rechter.

Het noodlijdende Nortel heeft advies- en accountskantoor Ernst&Young aangesteld om zijn Europese financiële belangen te behartigen. De Canadese netwerkleverancier vroeg op 15 januari 2009 uitstel van betaling aan bij de rechter. Daarmee hoopt het bedrijf op meer ademruimte bij het betalen van rekeningen aan schuldeisers, meer aandacht voor herstructurering en een vernauwing van de bedrijfsstrategie.

Vier adviseurs van Ernst&Young zijn de gezamenlijke bewindvoerders van Nortel in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en zeventien andere vestigingen in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Onder de juridische term bewindvoering wordt verstaan het behartigen van de financiële belangen van rechtspersonen die dit tijdelijk of blijven niet zelf kunnen doen, zoals bij een surseance van betaling.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2837263). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.