Managed hosting door True

Nortel Networks breidt partnerprogramma uit

 

Nortel Networks gaat haar EMEA Gold Solutions Partners beter ondersteunen bij hun aanpassing aan een ‘veranderende markt’.

Volgens Nortel vraagt de markt in toenemende mate om geconvergeerde end-to-end netwerkoplossingen. De uitbreidingen bieden Gold Solutions Partners meer mogelijkheden om zich te onderscheiden in één van drie categorieën. Als ‘Innovator’ ligt de nadruk op het leveren en implementeren van innovatieve en gespecialiseerde netwerkoplossingen. ‘Global Customer Partners’ onderscheiden zich door hun mogelijkheid internationale klanten optimaal te bedienen. Tot slot blinken de ‘Convergence Leaders’ uit op het vlak van netwerkconvergentie.
‘Onze partners bieden klanten keus waar het gaat om het implementeren van onze oplossingen,’ zegt Kees Griffioen, sales director van Nortel Networks in Nederland. ‘Gold Solutions Partners worden door ons vernieuwde partnerprogramma beter in staat gesteld om zich te onderscheiden, ze worden gestimuleerd om een keuze te maken welke competenties ze verder willen ontwikkelen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/283618). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.