Managed hosting door True

Plantronics en Skype bundelen headsets en telefonie

 

Plantronics gaat de gebruikers van Skype´s internettelefoniediensten te voorzien van headsets.

Hiertoe sloot de leverancier van headsets een strategische partnerovereenkomst met Skype dat P2P (peer-to-peer) telefonie aanbiedt. Plantronics gaat haar DSP en .Audio headsets voorzien van een gratis belpakket. Dit promotiepakket biedt klanten de mogelijkheid om tot 120 minuten gratis internationaal te bellen naar vaste lijnen in meer dan 25 landen. Bovendien zal Plantronics een grootschalige marketingcampagne door heel EMEA lanceren rond de samenwerking.
Naar eigen zeggen hebben ruim 10 miljoen mensen in 170 landen Skype gedownload en maken nu gebruik van de mogelijkheid om gratis via internet te bellen. Dit heeft geresulteerd in een dramatische groei van de vraag naar kwalitatief goede headsets. Deze groeimarkt biedt kansen voor distributeurs door bedrijven en resellers te voorzien van headsets ‘met een fors rendement’, aldus een officiële verklaring van Plantronics.
Volgens een recent rapport gepubliceerd door de Synergy Research Group, zal de verkoop van telefoonsystemen voor internetgebruik voor bedrijven toenemen tot 5,3 miljard dollar in 2007. De groei zal niet beperkt blijven tot de ondernemersmarkt. De New Millennium Research Council voorspelt dat VoIP tegen 2009 40 procent van de consumentenmarkt voor telefonie voor zijn rekening zal nemen

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/283600). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.