Managed hosting door True

De Grijs weg bij Inter Access

 

Dienstverlener Inter Access heeft het dienstverband beëindigd van Lex de Grijs, directeur License Competence Center en directeur Technology Solutions. Volgens beide partijen is dit in goed overleg gebeurd.

In het kanaal ging het gerucht dat Inter Access en Lex de Grijs met ruzie uit elkaar gegaan zijn. Zowel De Grijs zelf als een woordvoerder van het bedrijf ontkennen dit. De Grijs zegt "een mooie tijd" te hebben gehad in de acht jaar dat hij bij Inter Access werkte. "Mijn vertrek is een gevolg van het feit dat de InterAccess-organisatie anders op de rit wordt gezet, er worden een aantal efficiencyslagen gemaakt. We zijn niet met getrokken lopen over straat gegaan. Ik ben op dit moment bezig mijn taken over te dragen en ga in 2009 een nieuwe werkkring zoeken."

Lindy Dragstra, woordvoerder van Inter Access, bevestigt wel dat het dienstverband van De Grijs beëindigd is maar doet geen mededelingen over de reden daarvan. Zij wil nog niet zeggen wie de taken van De Grijs overneemt omdat "we eerst al onze relaties daarover willen informeren".

Ook Raoul de Weille, die verantwoordelijk was voor solution sales, verliet Inter Access de afgelopen maanden. Dragstra antwoordt ontkennend op de vraag of er een reorganisatie plaatsvindt. "Er is sprake van een normale bedrijfsvoering. We zijn wel bezig met de optimalisatie van onze werkzaamheden maar dat is een continu proces. Daar hebben we geen reorganisatie voor nodig."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2835938). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

En nu maar zien of en hoe Interacces het crises jaar 2009 door komt. Als de beste paarden nu al weg gaan. Zou het een zinkend kunnen schip zijn?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.