Managed hosting door True

Samenwerking Extreme Networks en CIT

 

Extreme Networks en CIT, leverancier van complete financieringsoplossingen, gaan samenwerken en zullen samen een 0% financiële lease aanbod introduceren. Extreme Networks en CIT, beide business partners van Avaya, zullen hiermee de introductie van de 0% lease regeling van Avaya, uitbreiden.

De 0% lease regeling houdt in dat de klanten alleen aflossen en geen rente of andere kosten betalen. Dit betekent concreet dat de klant maandelijks een vast bedrag betaalt dat is te berekenen door het aankoopbedrag te delen door de looptijd. Er worden geen additionele kosten in rekening gebracht. Dit is ook voor bedrijven die nooit leasing hebben overwogen interessant. Aan het eind van de looptijd neemt de klant de apparatuur tegen betaling van €1 over.

Het voordeel voor de klant is dat deze niet in een keer een groot bedrag hoeft te investeren waardoor de cashflow gezond blijft.

In de huidige economie is het vasthouden van financiële middelen essentieel voor een stabiele bedrijfsvoering, leasen helpt dit te vergemakkelijken. Robin Slats, country manager Nederland bij Extreme Networks: " Wij zien dat veel bedrijven momenteel de kosten willen spreiden daardoor is deze oplossing in combinatie met CIT een perfecte uitkomst. We komen met een aantal proposities die betrekking hebben op de 0% lease regeling voor verschillende segmenten zoals de ISP markt en de Enterprise markt, eveneens zullen wij een programma opstellen speciaal voor onze partners."

Doel is om uiteindelijk een compleet pakket van lease oplossingen aan te bieden aan de klanten van Extreme Networks.

Ernest Everts, CIT account manager Nederland over de samenwerking: "Wat goed is van de samenwerking is dat we beide werkzaam zijn in een gemeenschappelijk kanaal, waarbij een win-win situatie ontstaat. De klant heeft de mogelijkheid de gecombineerde oplossing bij één partij in de lease onder te brengen. Met Extreme kunnen we een mooi aanbod voor onze klanten samenstellen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2832063). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.