Managed hosting door True

Nieuwe order en offerte-site Tech Data

 

Tech Data lanceert vandaag Licensing On-Line 2004 (LOL2004), de geheel vernieuwde order en offerte tool voor resellers waarmee software licenties kunnen worden besteld en geoffreerd.

In juni 2000 lanceerde Tech Data de eerste versie van Licensing On-Line. Inmiddels hebben volgens de distributeur meer dan duizend Nederlandse resellers en duizenden andere resellers in Europa en de Verenigde Staten Licensing On-Line in gebruik. Veel suggesties, wensen en vragen van de afgelopen jaren zijn meegenomen en geïmplementeerd in Licensing On-Line 2004.


Licensing On-Line 2004 biedt een aantal nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om media en documentatie kits op een licentieorder met één muisklik te selecteren, zelfs zonder het artikelnummer te kennen. Om de invoertijd te versnellen is er nu ondersteuning voor multi-leverancier en multi-programma orders. LOL2004 kent verder uitgebreide zoekmogelijkheden in de product database. Resellers hebben de mogelijkheid om gepersonaliseerde eindgebruiker-offertes te versturen per e-mail of te downloaden naar Excel.Tevens zijn Adobe en McAfee toegevoegd, naast belangrijke andere softwareleveranciers als Microsoft, Novell, Symantec en Veritas.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/282972). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.