Managed hosting door True

D-Link vernieuwt site

 

D-Link heeft zijn website verbeterd. Volgens de leverancier van netwerkproducten is de vernieuwde site een sterk marketinginstrument voor partners.

D-Link heeft de site veranderd omdat het onderscheid tussen de consumenten- en de businessmarkt voor het bedrijf steeds groter is geworden.

Volgens de vendor is de nieuwe website een sterk marketinginstrument voor de partners. "Er wordt uitgebreide informatie verschaft over D-Link en de productlijnen, die bovendien beantwoordt aan de individuele behoeften van de D-Link-klanten met een verbeterd referentieproces. De content werd geëvalueerd op Search Engine Optimisation en de site werd ontworpen om meer business en hogere inkomsten te genereren door meer bezoekers naar de site te trekken."

D-Link zal in de komende maanden verder investeren in de ontwikkeling van deze aankoopkanalen en in het Partner+ Extranet.

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2828614). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.