Managed hosting door True

ICT'er stelt vaak verbetering voor

 

Meer dan drie op de vier werknemers (77 procent) zegt regelmatig voorstellen te doen voor verbeteringen in de organisatie waarin zij werken. Bij werknemers in de ict ligt dit percentage nog hoger, tachtig procent van de werknemers doet regelmatig suggesties aan zijn werkgever.

Uit onderzoek naar medewerkerspercepties door onderzoeksbureau ZebraZone blijkt dat 80 procent van de ict-medewerkers regelmatig suggesties doet aan zijn werkgever om de organisatie te verbeteren. Bovendien blijkt dat deze werknemers meer betrokken zijn bij hun werk, meer gemotiveerd zijn en bereid tot verandering. Vrouwen waren negatiever in hun antwoorden dan mannen en universitair opgeleide medewerkers waren positiever over de mogelijkheden tot innovatie dan hun collega's met een HBO-diploma of lager.

Bijna drie op de vier ict-werknemers (74 procent) heeft het gevoel dat er vaak nieuwe ideeën worden doorgevoerd. Driekwart van de ict-werknemers is bovendien van mening dat er binnen hun team vaak de gelegenheid is om nieuwe ideeën uit te voeren. Ook dit percentage ligt hoger dan het gemiddelde, 68 procent van alle ondervraagde werknemers had dit idee.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2821196). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.