Managed hosting door True

Directeur Logica Nederland stapt op

 

Algemeen directeur Paul Schuyt van Logica Nederland heeft zijn vertrek aangekondigd. De ceo van de ict-dienstverlener stapt om persoonlijke redenen op. Meer wil het bedrijf niet kwijt over zijn plotselinge vertrek.

Paul Schuyt, de algemeen directeur van Logica Nederland, stapt op. De topman heeft om persoonlijke redenen zijn vertrek aangekondigd. Verder wil de woordvoerder van het bedrijf weinig kwijt over het plotse vertrek van de hoogste Nederlandse baas bij de Brits-Nederlandse dienstverlener.

Het vertrek zou niet vanuit het internationale hoofdkantoor in het Engelse Reading zijn opgelegd. Schuyt blijft aan tot zijn opvolger is benoemd. Het bedrijf verwacht begin 2009 bekend te maken wie de nieuwe directeur wordt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2809681). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Het blijft tobben bij Logica.
Na de overname van CMG is het verloop dramatisch hoog geworden, het kon niet uitblijven dat ook Paul een keer zou opstappen. Te veel mannen op de bank en de trots is verdwenen, jammer van dit bedrijf dat ooit een naam hoog te houden had!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.