Managed hosting door True

NEC Philips verlengt distributieovereenkomsten

 

NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) maakt bekend dat de strategische distributieovereenkomsten voor de Benelux-markt met distributeurs Nextel en Nimava zijn verlengd.

Uniek is dat beide distributeurs tevens op strategisch niveau gaan samenwerken om bewerking van de markt met het onlangs door NEC Philips gelanceerde platform, de UNIVERGE SV8100, te intensiveren.

De relatie tussen Nimava en NEC Philips dateert uit 2005. Het contract tussen beide partijen is nu verlengd voor een periode van drie jaar. Nextel had oorspronkelijk een relatie met NEC Infrontia, een zusterbedrijf van NEC Philips. Sinds begin 2008 zijn de activiteiten van NEC Infrontia samengevoegd met die van NEC Philips, waardoor de relatie met Nextel sindsdien ook onder verantwoordelijkheid van NEC Philips valt. Het nieuwe contract tussen Nextel en NEC Philips heeft eveneens een looptijd van drie jaar.

"NeXTeL hecht sterk aan een actieve samenwerking met haar resellers. Het leveren van toegevoegde waarde met doelgerichte ondersteuning en kennisoverdracht aan partners komt bij NeXTeL van oudsher op de eerste plaats", zegt Ed Jans, directeur van NeXTeL. ‘‘Door de directe samenwerking met NEC Philips, dat haar internationale hoofdkantoor in Hilversum heeft, kunnen wij onze dealers nog beter van dienst zijn en hun concurrentiepositie optimaliseren. Feitelijk is de samenwerking tussen NeXTeL en NEC Philips begonnen met de lancering van de SV8100 in oktober 2008. De eerste ervaringen zijn uitermate positief. De SV8100 productlijn en onze actieve marketing worden bij onze dealers uitstekend ontvangen. NeXTeL en haar dealers zullen hun omzet met de NEC in 2009 makkelijk kunnen verdubbelen."

"Wij zijn blij met de verlenging van ons contract met NEC Philips," vertelt Andre Horsten, algemeen directeur van Nimava. "De samenwerking is de afgelopen jaren altijd constructief geweest. Met de komst van de SV8100 rekenen wij op een grote doorbraak in 2009. Veel van onze resellers zijn al succesvol met de verkoop van de SV8100. Maar ook veel nieuwe partijen hebben op basis van dit nieuwe platform interesse getoond om reseller te worden. Het kanaal heeft behoefte aan een sterke partij met een sterke propositie en support die in de markt wordt ondersteund door een sterk kanaal. NEC Philips en haar distributeurs vormen een combinatie die in deze behoefte voorziet.

"Wij zijn zeer tevreden dat wij Nimava en Nextel tot onze distributeurs mogen rekenen en dat wij op strategisch niveau intensiever gaan samenwerken om de markt verder te veroveren en ons marktaandeel te laten groeien. In onze markt is samenwerking een centraal thema. Een goede samenwerking tussen een fabrikant en haar distributeurs is van strategisch belang en leidt tot een betere positionering in de markten, en dus tot groter gezamenlijk succes. Samen staan we daarom sterker", aldus Walter Killens, Benelux Channel Sales Manager van NEC Philips.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2807297). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.