Managed hosting door True

Theo Schutte senior account executive F5 Networks

 

F5 Networks, speler in Application Delivery Networking (ADN), benoemt Theo Schutte (42) tot Senior Account Executive.

In zijn nieuwe functie is Schutte verantwoordelijk voor onder andere bestaande en nieuwe klanten in het telecommunicatie- en xSP-segment. Met zijn kennis en expertise zal Schutte een bijdrage leveren aan de verdere groei van F5 Networks in Nederland.

Voordat Schutte bij F5 in dienst kwam, was hij werkzaam als Strategic Account Manager voor Check Point, specialist in beveiligingssoftware. Daaraan voorafgaand was hij Business Manager bij Dimension Data en Country Manager bij Risc Technology. Dimension Data is onder andere expert in netwerken, beveiliging, storage en managed services. Schutte werkte in zijn functie bij Dimension Data al samen met F5, waardoor hij goed ingevoerd raakte in de webgebaseerde en virtuele storagemarkt.

"Ik verheug me erop deel uit te maken van het salesteam van F5 Networks", zegt Theo Schutte. "xSP's en telecommunicatiebedrijven hebben op dit moment de nodige uitdagingen op het gebied van Web Application Delivery en storagevirtualisatie en -optimalisatie. F5 Networks biedt voor alle vraagstukken op deze gebieden unieke oplossingen. Het bedrijf vervult echt een voortrekkersrol."

"Met de komst van Theo Schutte haalt F5 wederom een professionele Account Manager met een schat aan ervaring in huis", zegt Fred Noordam, Country Manager Nederland bij F5. "Schutte is bekend met de wensen van zowel eindgebruikers als kanaalpartners. Daarnaast kent hij het F5-portfolio al vanuit zijn vorige functies bij Risc en Dimension Data."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2803730). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.