Managed hosting door True

Consultant krijgt 7,5 voor kennis

 

Drieënvijftig procent van de ict'ers beoordeelt een adviesbedrijf vooral op het kennisniveau van de consultants. Consultants scoren gemiddeld een 7,5 voor hun kennisniveau. Dat blijkt uit onderzoek door TNS NIPO in opdracht van Computable onder ruim tweeduizend ict'ers.

Adviesbedrijven krijgen gemiddeld een zeven voor de door hun verrichte diensten. Dat blijkt uit onderzoek door TNS NIPO in opdracht van Computable onder ruim tweeduizend ict'ers.

De ondervraagden zijn vooral enthousiast over het kennisniveau van consultants: ze geven hiervoor gemiddeld een 7,5. Over de prijs van adviestrajecten zijn ict'ers het minst enthousiast: ze geven hiervoor gemiddeld een 6,3.

Drieënvijftig procent van de ict'ers beoordeelt een adviesbedrijf vooral op het kennisniveau van de consultants. Twintig procent vindt betrouwbaarheid en eerlijkheid de belangrijkste factor. Op de derde plaats volgt ‘het nakomen van de inhoudelijke specificaties'. Dertien procent van de ict'ers beoordeelt ict-consultants in de eerste plaats op dit aspect.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2798178). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.