Managed hosting door True

Uphantis leverancier formulierenserver Arch

 

Uphantis is exclusief leverancier geworden van de Forms Lifecycle Manager (FLM) 'solution accelerator' van het Britse bedrijf Arch.

Uphantis is leverancier geworden van Arch's FLM, een op SAP NetWeaver gebaseerde formulierenserver voor SAP Interactive Forms. FLM vereenvoudigt het creëren van SAP Interactive Forms by Adobe, met tools die reeds beschikbaar zijn op de SAP-markt: ABAP (Advanced Business Application Programming, de programmeertaal van SAP) en IMG configuratie (voor het aanpassen van SAP-applicaties).

"We vinden het prachtig om FLM samen met Uphantis in Nederland te lanceren. Uphantis beschikt over diepgaande kennis van SAP en ziet, net als wij, de enorme waarde van Adobe-technologie voor SAP-gebruikers. Als partner wilden we graag een bedrijf dat het leveren van waardevolle oplossingen en een relatie voor de lange termijn hoog op de prioriteitenlijst heeft staan. Uphantis is dat bedrijf. Ik verwacht een nauwe werkrelatie met hen op te bouwen de komende maanden en jaren," zegt Henry Blythe, CEO van Arch.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2790487). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.