Managed hosting door True

PDF-converter van ScanSoft

 

ScanSoft introduceert vandaag ScanSoft PDF Converter voor Microsoft Word. Met deze nieuwe toepassing kunnen PDF-bestanden snel naar volledig opgemaakte documenten voor Microsoft Office Word 2003 worden geconverteerd.

ScanSoft PDF Converter, dat in samenwerking met de Microsoft Office-productgroep werd ontwikkeld, verhoogt de productiviteit bij informatieverwerking, omdat de informatie in PDF-bestanden nu beschikbaar is voor bewerking en gebruik. PDF is tot op heden voornamelijk gebruikt voor het weergeven en afdrukken van elektronische documenten, maar net als met conventionele papieren documenten kunnen PDF-documenten niet makkelijk worden bewerkt of hergebruikt. ScanSoft PDF Converter verhelpt de beperkingen van PDF door met geavanceerde technologie voor paginasegmentatie de logische onderdelen van het document in Microsoft Word te herstellen: tekst, doorlopende kolommen, tabellen, afbeeldingen en bijschriften.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2789). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.