Managed hosting door True

Fusie tussen Nexct en Real Time Solutions

 

Samenwerken

De fusie tussen Nexct, leverancier en architect van communicatieomgevingen, en ICT dienstverlener Real Time Solutions is een feit.

Beide bedrijven werkten als partner al enige tijd intensief samen. Door die samenwerking naar een nieuw niveau te tillen, kunnen zij klanten een nog breder spectrum aan diensten en oplossingen bieden.
Het gecombineerde portfolio bestrijkt alle aspecten van zakelijke communicatie; van datanetwerken tot bedrijfsprocessen, van advies tot implementatie, van hardware tot software en van standaard tooling tot maatwerk integratie. De fusie leidt zo tot een sterke marktpositie als multidisciplinaire speler die bedrijven op alle fronten ondersteunt in effectieve en doelgerichte communicatieoplossingen.
Fundament
Enrico Karsten, directeur bij Nexct, is verheugd over deze nieuwe stap. Hij voorziet een verrijking van de propositie. "De toegevoegde waarde van Nexct ligt vooral in het doorgronden van communicatievraagstukken. Wij denken niet meteen in oplossingen en nog minder in bits en kabels. Eerst stellen we kritische vragen over het doel en het gebruik van communicatiestromen. Pas daarna gaan wij over tot de inzet van de juiste tools. Nu wij die expertise kunnen koppelen aan de kennis en ervaring van Real Time Solutions, hebben we alles in huis om voor klanten een effectieve communicatieomgeving te creëren. Real Time Solutions legt een stevig infrastructureel fundament onder onze dienstverlening. Zowel hun infrastructuur specialisten als hun ontwikkelaars zijn thuis op verschillende technologieplatforms, waardoor we een oplossing volledig op maat kunnen laten aansluiten op de verwachtingen van de klant."                                   
Groei
Zowel Nexct als Real Time Solutions heeft in de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. Beide bedrijven willen die ontwikkeling doorzetten of zelfs versnellen. Barry Dooper, directeur bij Real Time Solutions, denkt gezamenlijk een grotere voorsprong te kunnen nemen in een markt die als uitermate competitief te boek staat: "In alle automatiseringstrajecten komen mensen, middelen en processen samen. Systemen voeden en verrijken elkaar wanneer zij op de juiste manier worden samengebracht. Met een scherp oog, een analytische instelling en een transparante werkwijze schep je de voorwaarden voor zo'n optimale ICT infrastructuur. Dat zijn eigenschappen die Nexct en Real Time Solutions met elkaar gemeen hebben. De competenties die wij daaruit hebben ontwikkeld, zijn echter aanvullend. Daardoor kunnen wij een gevoelige tijdswinst boeken in de ambities die wij willen verwezenlijken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2786432). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.