Managed hosting door True

Kaseya doet beroep op Portland

 

Kaseya, een wereldwijde leverancier van automatiseringssoftware voor IT-dienstverleners en IT-organisaties in de publieke en private sector, heeft Portland aangesteld voor de distributie van het Kaseya platform in de Benelux.

De Zoetermeerse distributeur kent een lange traditie van het leveren van kostenefficiënte management-oplossingen aan het MKB-kanaal en was reeds eerder distributeur van Kaseya van 2004 tot en met 2006. Nu is Portland dus, anderhalf jaar na de oprichting van het Kaseya-kantoor in Hoofddorp, opnieuw aangesteld als distributeur. Wegens het groeiende potentieel in de markt zocht de leverancier een manier om de huidige groei op een gecontroleerde manier te versnellen. Met 100.000 verkochte Kaseya-agents in de Benelux ligt de basis er voor verdere uitbreiding, die komt in de vorm van Portland.

De aanstelling van een distributeur in de Benelux is in lijn met de bedrijfsbrede strategie van de leverancier om zich te verzekeren van een brede dekking in de markt. Kaseya is in heel Europa bezig nieuwe distributeurs aan te stellen en de relaties met de huidige distributiepartners te verstevigen om haar bereik te vergroten en tegelijk optimaal gebruik te maken van de aanwezige kennis bij het distributiekanaal.

George van Brugge, Senior Vice President Continental Europe, vertelt: "We hebben de afgelopen anderhalf jaar flink geïnvesteerd in het opbouwen van de eigen pan-Europese organisatie met goede omzetten en een goede naamsbekendheid als resultaat. We willen nu graag een versnelling hoger en kwamen tot de conclusie dat we daarvoor de hulp van buiten moesten inroepen. Veel resellers zijn nog steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hun continuïteit te waarborgen, maar hebben bij deze transitieve een gedegen ondersteuning, educatie en partner. En dat kan Portland aanvullend op Kaseya uitstekend bieden. Het was niet meer dan logisch om met Portland in gesprek te gaan over een hernieuwde samenwerking. Zij kennen ons product, kennen de resellers en willen investeren in gezamenlijk succes."

Kim van Brugge, Directeur van Portland, is eveneens verheugd over de hernieuwde samenwerking met Kaseya. "Veel resellers verbreden of verleggen hun focus van product naar services, aangezien de marges op productleveringen al jaren teruglopen. Vanuit Portland richten we ons daarom steeds meer op producten ‘plus'. Dat kan innovatieve software zijn met een hoge marge, software als een dienst of in dit geval, een pakket waarmee resellers aan een nieuw model kunnen werken. Met de terugkeer van Kaseya in ons portfolio kunnen resellers nu bij ons terecht voor een breed pallet aan producten voor het succesvol beveiligen en managen van de complete ICT infrastructuur en de beveiliging van een volledige ICT-infrastructuur."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2785440). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.