Managed hosting door True

Exact integreert FlexiStore van KN

 

Modulair Info Groep en KN hebben een oplossing ontwikkeld waardoor KN’s software voor digitaal archiveren, FlexiStore, gekoppeld kan worden aan Exact-software.

De koppeling met FlexStore maakt het mogelijk gescande documenten direct te bewaren in Exact-software. Dat geldt zowel voor documenten voor de financiële administratie Exact Globe 2000/2003 als de front-office-oplossing van Exact, e-Synergy. KN ontwikkelde de koppeling met Exact in samenwerking met ICT-dienstverlener Modulair Info Groep, dat automatiseringsoplossingen ontwikkelt op basis van Exact-software.
Piet van Vugt, directeur Modulair Info Groep: ‘Dankzij de integratie van de fysieke Konica Minolta multifunctionals van KN met de software-oplossingen van Exact zijn we in staat een volledig verlengstuk van e-Synergy en Exact Globe te realiseren. De Flexistore-Exact koppeling is het beste te omschrijven als multifunctionele informatie-integratie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/277980). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.