Managed hosting door True

Kingston met partners naar Jordanië

 

Kingston Technology geeft de aftrap voor een incentive campagne voor haar resellers in Nederland en Scandinavië. De 31 winnaars van campagne 'Kingston goes Jordan' krijgen een reis van vijf dagen naar Jordanië aangeboden die zal plaatsvinden in april 2009.

De campagne is bedoeld voor resellers van Kingston geheugenmodules en de beveiligde DataTraveler Vault en DataTraveler Vault Privacy USB-drives en loopt van 10 november 2008 tot en met 28 februari 2009. Resellers die zich voor de campagne hebben aangemeld worden, gerelateerd aan hun omzettargets, verdeeld in drie groepen. Per groep worden de deelnemers met de beste omzetcijfers over die periode vastgesteld. Die gaan in april op kosten van Kingston naar Jordanië, om daar een reis te maken die niet snel uit het geheugen zal worden gewist.

Erik Vink, business development manager Nederland van Kingston Technology: "Dit is onze manier om onze resellers te bedanken voor hun inzet. We zijn van plan van dergelijke reseller-acties een jaarlijkse traditie maken."

Resellers van de betrokken Kingston-producten kunnen zich aanmelden voor deelname aan ‘Kingston goes Jordan' op http://www.no1memory.com. Ook kan hier het verloop van de competitie op de voet worden gevolgd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2769103). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.