Managed hosting door True

Actebis laat resellers zelf pc samenstellen

 

Actebis heeft met ingang van vandaag een build-to-order-configurator voor resellers op de site staan.

Resellers kunnen vanaf heden met de build-to-order configurator op de website van Actebis geheel volgens eigen wens PC’s configureren. De BTO tool stelt iedereen in staat om de gewenste configuratie samen te stellen, welke op maat zal worden gebouwd met de onderdelen naar keuze.
De systeembehuizing en een aantal vaste componenten dienen als basis. Dit wordt ook in de BTO configurator aangegeven. Voor alle andere onderdelen bestaat er een ruime keuzemogelijkheid. De uiteindelijke prijs is inclusief de kosten voor o.a. assemblage, verpakking, 1 jaar helpdesk en 2 jaar on-site service. Over het algemeen kunnen de BTO systemen al binnen een week worden uitgeleverd.
'De BTO configurator is een complete tool, die gemakkelijk te hanteren is,' zegt Pieter Verduyn, algemeen directeur van Actebis. 'Er zijn vele configuraties mogelijk en we kunnen zowel Intel als AMD systemen leveren. Daarnaast blijven we natuurlijk een aantal standaard configuraties leveren, welke al beschikbaar zijn vanaf € 309.00'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/275899). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.