Managed hosting door True

Anixter distribueert LaserBit in Nederland

 

Anixter Nederland is benoemd tot distributeur van LaserBit Communications, producent van draadloze point-to-point communicatieapparatuur op basis van lasertechnologie.

De oplossingen van LaserBit zorgen voor een draadloze verbinding voor de transmissie van zowel telefonie als data en video over afstanden tot vijf kilometer. Gebruikers voorkomen hiermee dat ze maandelijkse kosten maken voor het gebruik van huurlijnen. De distributie-overeenkomst heeft inmiddels geleid tot de succesvolle realisatie van een aantal gezamenlijke projecten op basis van de LaserBit-oplossingen.

LaserBit heeft ruim een decennium ervaring in onderzoek naar en ontwikkeling van optische-laserverbindingen. De oplossingen van het bedrijf bieden een beschikbaarheid van 99,997 procent in bijna alle installatieomgevingen. Door hun flexibiliteit en gebruiksgemak zijn de oplossingen binnen enkele uren te installeren en in gebruik te nemen. Gebruikers zijn verzekerd van een kostenefficiënte, betrouwbare en interventievrije optische verbinding tussen telefoonsystemen, computer- en telecommunicatienetwerken. Doordat de verbinding draadloos tot stand wordt gebracht, is het niet langer nodig kabels te leggen tussen bijvoorbeeld bedrijfsvestigingen. Bovendien zijn de LaserBit-oplossingen eenvoudig mee te nemen als een bedrijf verhuist.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/275820). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.