Managed hosting door True

Zebra helpt partners in markt kioskprinters

 

Zebra Technologies heeft haar reseller-programma uitgebreid om partners te helpen bij het bedienen van de markt voor kioskprinters.

PartnersFirst, het partnerprogramma van Zebra, biedt resellers een netwerk van specialisten. Partners kunnen hierdoor hun klanten ook ondersteunen met kioskoplossingen voor locaties zoals banken, benzinepompen en vliegvelden.

De uitbreiding van het PartnersFirst-programma volgt op de overname van Swecoin in 2006. Sinds de acquisitie is de vraag naar kioskoplossingen in de Benelux sterk toegenomen en Zebra wil partners graag laten profiteren van deze groei.

"Kioskprinters zijn zeer geschikt voor situaties waarbij er geen personeel beschikbaar is om klanten te helpen. Dit kan een verkooppunt zijn bij een benzinestation, een geldautomaat in de supermarkt of één van de vele andere toepassingen voor zelfbediening", stelt Mikel van Urk, regional sales manager Benelux bij Zebra Technologies. "Er is een toenemende vraag naar deze producten en daarom hebben we dit onderdeel toegevoegd aan het PartnersFirst-programma. Partners hebben nu toegang tot advies en ondersteunende informatie, zodat zij maximaal kunnen profiteren van de marktgroei."

De nieuwe specialisatie binnen het PartnersFirst-programma biedt partners die gespecialiseerd zijn in kioskoplossingen ondersteuning bij pre-sales met een speciaal verkoopteam en marketingmateriaal. Daarnaast krijgen zij hogere kortingen waardoor zij beter kunnen concurreren met andere aanbieders.

"De markt voor kioskprinters biedt uitstekende mogelijkheden voor specialisten", stelt Rob Onstenk, Sales Manager bij Telerex. "De printers van Zebra zijn betrouwbaar en duurzaam. We hebben ons daarom direct aangemeld als Kiosk Specialist in Zebra's channel-programma om Telerex zo goed mogelijk te positioneren in de Nederlandse en Belgische kioskmarkt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2756985). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.