Managed hosting door True

HCC en IDG Nederland uit elkaar

 

Vanaf 1 oktober 2008 gaan IDG Nederland (uitgever van onder andere Computer!Totaal, Tips & Trucs en ZOOM.nl) en HCC (vroeger ook bekend als de Hobby Computer Club) elk hun eigen weg.

Daarmee zijn de IDG abonnementen niet meer gekoppeld aan een automatisch lidmaatschap van HCC. Voor bestaande abonnees betekent dit concreet dat zij naast de gebruikelijke factuur voor het abonnement op IDG tijdschriften, door HCC worden gefactureerd voor lidmaatschapgeld van de HCC. Voor 2009 heeft de ledenraad van HCC bepaald dat het tarief € 24,75 per jaar is.

HCC heeft naar eigen zeggen het contract met IDG Nederland opgezegd omdat zij haar leden een meer divers aanbod van bladen wil bieden en een onafhankelijke positie wil innemen waarbij zij zaken kan doen met meer partijen. Uiteraard zijn er gesprekken geweest tussen IDG Nederland en HCC maar die hebben niet geleid tot een andere invulling van de samenwerking. Vervolgens is het startsein gegeven voor de zogenoemde ontvlechting tussen IDG Nederland en HCC. Op 1 oktober is deze ontvlechting officieel voltooid en hebben IDG Nederland en HCC een database met de gegevens van leden cq. abonnees.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2756751). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.