Managed hosting door True

iTricity Serviceprovider van de maand bij Cisco

 

iTricity uit Schiphol-Rijk/Oude Meer is serviceprovider van de maand bij Cisco.

Cisco deelt elke maand een taart uit aan een Service Provider die zich op een bijzondere manier onderscheidt door ontwikkeling van nieuwe diensten, netwerk uitbreiding, spectaculaire groei maar ook bij bijzondere uitdagingen.
Voor de maand oktober 2008, is tot Service Provider van de Maand verkozen: iTricity te Schiphol-Rijk/Oude Meer. iTricity is onderdeel van de European Compliance Office waar ook GlidePath toe behoort en heeft zich gespecialiseerd in Cloud Computing. Cloud Computing biedt Server- en Storage-, en Connectivity Capaciteit OnDemand aan; waardoor klanten van iTricity capaciteit heel flexibel kunnen bij/afschakelen indien gewenst. Door de hoge mate van virtualisatie en het uitnutten van technieken die Cisco hiervoor biedt zoals Virtualized Load Balancing, Virtualized Firewalls met natuurlijk de benodigde netwerk flexibiliteit, onstaat een krachtig concept. Cisco is trots onderdeel te zijn van deze architectuur en ziet veel mogelijkheden naar de toekomst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2746911). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.