Managed hosting door True

Ingram Micro Networking Services distribueert Mitel

 

Ingram Micro Networking Services gaat telecommunicatiesystemen, IP-telefoons en thuiswerkoplossingen van Mitel in Nederland distribueren.

Ingram Micro neemt de Mitel 3300 ICP en 3100 ICP-systemen, de Mitel 5200 serie IP telefoons en de Mitel 6010 voor thuisgebruik op in het leveringsprogramma opnemen. Mitel zorgt voor opleiding en ondersteuning, en zal VoIP-expertise toevoegen aan de netwerkkennis van Ingram Micro Networking Services.
Ingram Micro Networking Services is de in high-end netwerkoplossingen gespecialiseerde divisie van Ingram Micro. Het is de intentie om in de nabije toekomst de samenwerking uit te breiden met de distributie van de Mitel-producten via Ingram Micro België en Ingram Micro Duitsland. Dankzij de samenwerking zullen Ingram Micro en Mitel VoIP-communicatietoepassingen leveren aan klanten die onder meer gebruik maken van de Hewlett-Packard ProCurve-netwerkoplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/274316). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.