Managed hosting door True

Begrip van Ballmer voor bedrijven die Vista overslaan

 

Microsoft CEO Steve Ballmer kan zich voorstellen dat bedrijven ervoor kiezen Windows Vista overslaan. Eerder raadden Micorsoft-topmensen bedrijven nog af om direct over te stappen van Windows XP op Windows 7.

Microsoft heeft altijd benadrukt dat bedrijven die eerst overstappen op Vista minder problemen zullen hebben op het gebied van de compatibiliteit van applicaties. Steve Ballmer adviseert bedrijven nog steeds niet om Vista over te slaan maar kan het zich wel voorstellen. Dit zei hij donderdag tegen analist Neil MacDonald op Gartner's Symposium 2008 in Orlando.

Ballmer reageerde op de vraag wat de invloed is van de huidige economische situatie op de afzetmarkt voor Vista. Hij zei dat Microsoft ermee kan leven dat bedrijven een pas op de plaats maken en Vista niet aanschaffen. "Als mensen willen wachten dan kan dat natuurlijk", zei Ballmer. Hij voegde er wel direct aan toe dat hij het niemand aanraadt. "Zelf zou ik Windows Vista vandaag nog in gebruik nemen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2742358). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.