Managed hosting door True

ETC opent vernieuwd solution center

 

Distributeur ETC heeft zijn vernieuwde solution center officieel geopend. In het ETC Solution Center (ESC) is een breed scala aan server-, storage- en netwerkoplossingen in een volledig beheerde omgeving bij elkaar gebracht. Resellers kunnen in het ESC hun klanten oplossingen en applicaties tonen en live demonstreren.

Het ESC fungeert tevens als een compleet ingerichte locatie voor trainingen, opleidingen, workshops en klantendagen. ETC-medewerkers zijn beschikbaar voor demonstratie, informatie en nadere uitleg. "Het ESC past uitstekend in onze strategie van solution driven distribution", stelt ETC-directeur Henk Snijders. "ETC gaat dus uit van de oplossing en niet van het merk of product. Wij zijn in staat merkonafhankelijk advies uit te brengen voor een oplossing die het beste geschikt is voor de klant. Het vernieuwde ESC voldoet volledig aan de hedendaagse technologische vereisten en dat willen wij graag delen met de markt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2742124). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.