Managed hosting door True

Markt voor mobiliteit 'zwaar onderschat'

 

Het positioneren van mobiliteitsoplossingen richt zich nog te veel op een specifieke groep mobiele werknemers, meent Forrester Research. Tegen het einde van 2012 wil 25 procent van alle werknemers met persoonlijke mobiele apparaten toegang krijgen tot bedrijfsapplicaties.

Mobiliteitsprojecten in het bedrijfsleven gaan meestal over beleid en gereedschappen voor mobiele werknemers. Fabrikanten van mobiele oplossingen richten hun producten, diensten en marketing op die specifieke markt. Forrester Research meent echter dat dienstverleners en fabrikanten de vraag naar mobiliteit zwaar onderschatten. "Mobiliteit zoals we die vandaag kennen staat op het punt volledig overschaduwd te worden door de behoefte van allerlei werknemers die hun persoonlijke mobiele apparaten voor werk willen gebruiken."

Positioneer mobiele producten en diensten op een manier die rekening houdt met de toekomstige afzetmarkt van 25 procent van álle werknemers. Niet de kleine groep mobiele werknemers waar je je nu op richt, maar werknemers uit alle lagen van de arbeidsmarkt is mogelijke klant, denk aan secretaresses of freelancers, coaches of bewakers. Je mobiele afzetmarkt is veel groter dan je denkt, aldus Forrester.

Bron: Forrester Research, Enterprise mobile user forecast, Analist: Michele Pelino

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2740659). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.